Ambassadör

Bryggeriet växer och blir större därför söker vi en person med rätt egenskaper för ett säljansvar mot HORECA.

Kortfattat innebär rollen att skapa nya affärsrelationer, bibehålla befintliga samt utveckla dem befintliga – du är vår ambassadör!

Din roll ger dig också möjligheten att skapa relationer till kollegorna i branschen. Detta sätter vi ett stort värdet på eftersom vi vill utveckla branschen och bli framgångsrika tillsammans.

Arbetsområdet är Skåne med dina sociala skills som det främsta verktyget för att lyckas. Absolut inget måste men ett stort plus är om du redan är involverad i restaurangbranschen eller har ett genuint intresse för svensk hantverksöl!

Tjänsten är initialt deltid där arbetstiden är förlagd till kontorstider på vardagar. Så det går alldeles utmärkt att kombinera denna roll med annat du tycker är roligt.

Vi vill träffa dig! Viktigast för oss är att hitta rätt personer som matchar bryggeriets vision för framtiden, detta kan vara den första rekryteringen av många…

Vi kräver att du är minst 20 år, har B-körkort, har bra social kompetens samt behärskar både engelska och svenska i tal och skrift.

Rollen kan också innebära arbete på mässor och festivaler som vi deltar på.

Rollen ska tillsättas omgående.

Skicka en kort och intressant presentation till: glenn[at]perfectlysquared.se